Vloeren

Meer over Moduleo

Moduleo is een van de topmerken die My Floor Shop je aanbiedt tegen wel zeer scherpe prijzen. Zij levert een topproduct! Je kunt de collectie, bestaande uit diverse series, op de website bekijken: select, impress, transform, parquetry, moods en layred. Bij allemaal ben je verzekerd van: kwaliteit en duurzaamheid voor een scherpe prijs.

De website en de showroom kunnen je inspireren, want een nieuwe vloer uitzoeken is niet eenvoudig. De keuze wordt wellicht wat gemakkelijker gemaakt als je de vloeren in het echt ziet liggen en dat kan in de showroom of als je stalen aanvraagt om de vloer thuis te bekijken.

Moduleo vloer, de voordelen

De voordelen van een Moduleo vloer:

  • Waterbestendig
  • Krasbestendig
  • Vlekkenbestendig
  • Absorbeert geluid en warmte
  • Eenvoudig in het onderhoud
  • Kwaliteit
  • Comfortabel
  • Scherpe prijs

Ook bij intensief gebruik zijn dit prima vloeren door de dikke slijtvaste bovenlaag. Door de unieke patronen en texturen krijgt elke kamer zijn eigen karakter. In de showroom krijg je advies op maat en kun je enkele stalen mee naar huis nemen om te kijken wat er het beste in jouw interieur past.

Wil je alvast zelf aan de slag om een mooie vloer uit te zoeken? Ook dat kan! Ga naar de website en maak gebruik van de filter: look, soort, kleur, merk, woonstijl, dikte, toplaag, afwerking. Op deze manier krijg je een totaalplaatje. De fraaie, overzichtelijke en uitgebreide website maakt dit mogelijk. Doe er je voordeel mee.